“Trossen los!” was op 26 april ’s ochtends om 7.00 uur het devies. De bijna voltallige BusinessClub Alblasserwaard én acht ondernemers die te gast waren, voeren af voor een nuttig netwerkontbijt op het water.

In de superstille, elektrisch aangedreven Glasshopper van restaurant De Krom was het- ondanks het gure weer buiten – goed toeven. De ontbijtsessie die normaliter elke 14 dagen in het restaurant plaatsvindt, was ditmaal verplaatst naar de boot. Als het ware om hiermee nog maar eens het informele karakter van BC Alblasserwaard te onderstrepen.

Dat informeel bij BCA niet gelijk staat aan vrijblijvend, kwam duidelijk tot uiting uit het grote aantal aanbevelingen en ingangen dat leden elkaar ook dit keer onderling weer konden geven. De slogan ‘Samen werken aan resultaat’ stopt niet als de hele club ‘de boot in gaat’.
Maar dat laatste is natuurlijk spreekwoordelijk bedoeld. Want BusinessClub Alblasserwaard draait prima! Wat ook tijdens de onlangs gehouden Fenexpo weer tot uiting kwam. Een beurs waarvoor de leden van de vereniging nu al grootse suggesties hebben voor de volgende editie…

Share This