Gezellige drukte op nieuwjaarsborrel

Gezellige drukte op nieuwjaarsborrel

De nieuwjaarsborrel van annex kennismakingsmiddag met BusinessClub Alblasserwaard (BCA) in het Wapen van Alblasserdam mag gerust geslaagd worden genoemd. Uiteraard waren leden en oud-leden aanwezig, maar ook was er een mooi aantal gasten. Ofwel, ondernemers die nieuwsgierig waren naar de mensen achter de leden van BCA.

Maurits Visser benadrukte het als voorzitter in zijn korte speech: “Kom vooral aanschuiven bij één van de reguliere ontbijtsessies en belééf wat de businessclub doet. Dat kan iedere twee weken op dinsdagochtend. Aanmelden kan via één van de leden of heel eenvoudig via de site. Kortom, we hopen jullie snel te ontvangen!”
Wil je een keer mee-ontbijten? Meld je aan via deze site en we nemen z.s.m. contact met je op. We ontmoeten je graag!

Nieuwe leden Maart 2018

Nieuwe leden Maart 2018

Met de ondertekening van Tim Leeuwestein van de firma Steelion uit Sliedrecht en van Jakob Hazejager van Hazejager Schilderwerken uit Bleskensgraaf breidt BusinessClub Alblasserwaard het ledenaantal weer uit naar 30.

Deze leden zijn allen de exclusieve vertegenwoordiger van hun branche. Die exclusiviteit is mede reden dat er veel business wordt gedaan. Zowel onderling als via doorverwijzing in de eigen netwerken. Tim Leeuwestein en Jakob Hazejager geven die achtergrond ook aan als één van de redenen om aan te sluiten. Daarnaast vinden zij de informele sfeer en het tijdstip in de ochtend een groot voordeel. BusinessClub Alblasserwaard heeft nog diverse branches die ‘exclusief ingevuld kunnen worden’.

Rimor nieuw lid

Rimor nieuw lid

Rimor nieuw lid

BusinessClub Alblasserwaard heeft Rimor Recherchediensten als nieuw lid toegevoegd. John Rosbeek (re.) van de Papendrechtse onderneming ondertekende tijdens één van de ontbijtbijeenkomsten samen met voorzitter Jaco Schep de overeenkomst. Binnenkort verbinden zich nog twee bedrijven als nieuw lid aan de groeiende ondernemersvereniging met leden uit alle Drechtsteden en zelfs daarbuiten.

Communicatiekansen zijn overal

Communicatiekansen zijn overal

Vaak hoor ik dat ondernemers het moeilijk vinden met hun doelgroep in contact te komen: “Hoe communiceer ik nou met mijn (beoogde) klanten?”.
Communicatie is meer dan alleen praten. Is meer dan alleen ergens adverteren of een social media bericht plaatsen.

Communicatie bestaat uit vele mogelijkheden. Van mondeling tot schriftelijk tot visueel. Alles wat je zegt, plaatst, laat zien valt onder communicatie.
Ben je er echter ten eerste van bewust dat communicatie een lange-termijn-inzet is. Die – meestal – niet op korte termijn resultaat oplevert. Actieve communicatie moet onderdeel van je bedrijfsaanpak, van je strategie zijn. Je kunt daarentegen allerlei gelegenheden gebruiken voor je communicatie.

Zelf deed ik dat onlangs, toen ik zag dat ik al 10 jaar voor een klant werkte. Even nadenken en met 4 dozen taartjes met speciale opdruk naar de klant. Communiceren is namelijk óók verrassen. Zó val je op, zó blijf je op het netvlies.

Communicatiekansen zijn overal!

Columnserie  ‘Op koers met uw vermogen’

Columnserie ‘Op koers met uw vermogen’

Geschreven door:
Duisenburgh Vermogensregie Verkamman B.V.
Beleggingsadvies en financiële planning voor de Alblasserwaard

Klik op de onderstaande link en u ziet meteen de betreffende Scheepvaartkrant.
Wanneer u deze doorbladert komt u de columns vanzelf tegen.

Dubbele installatie bij BusinessClub Alblasserwaard

Dubbele installatie bij BusinessClub Alblasserwaard

Halverwege het jaarlijkse “ontbijt op het water”, tijdens de traditionele vaartocht van BusinessClub Alblasserwaard, werden onlangs twee nieuwe leden geïnstalleerd.

Nieuw bij de businessclub zijn De Koning Advocaten uit Dordrecht, vertegenwoordigd door mr. Maurits Visser, en Hoogwerkercentrum Nederland uit Groot-Ammers van Wim van Beuzekom. Op de foto’s wenst voorzitter Jaco Schep hen hartelijk welkom en goede zaken!

Installatie Mr. Maurits Visser
Installatie Wim van Beuzekom
Administratiebureau Polet lid van BusinessClub Alblasserwaard

Administratiebureau Polet lid van BusinessClub Alblasserwaard

Het in Alblasserdam gevestigde Administratie- en adviesbureau Polet BV is onlangs toegetreden als lid van vereniging BusinessClub Alblasserwaard. Directeur Joop Polet ontving ‘de versierselen’ uit handen van voorzitter Jaco Schep, nadat beide de lidmaatschapovereenkomst hadden getekend. Zo blijft de ‘BCA’ gestaag groeien. Branche-exclusiviteit staat centraal, maar er zijn nog stoelen voor verschillende branches vrij. Informeer eens, als het je wat lijkt!

Riverside Car Classic 2017 op zaterdag 24 juni a.s.

Riverside Car Classic 2017 op zaterdag 24 juni a.s.

Het aftellen is begonnen: nog iets minder dan 4 weken en dan start de klassiekerrally Riverside Car Classic 2017.

Op zaterdag 24 juni a.s. rijdt om 10.00 uur ’s ochtends de eerste auto weg bij automuseum Carel Wust aan de Mijlweg 81 in Dordrecht. Vele mooi en bijzondere auto’s vertrekken daarna en komen er rond 16.00 uur weer terug. En het mooie: er is nog tot en met 18 juni a.s. tijd om in te schrijven!

Voor alle eigenaren van klassiekers (> 40 jaar) en youngtimers (25-40 jaar) die maximaal willen genieten van een schitterende route, verschillende uitdagingen én een verzorgde dag, is ‘de Riverside’ de uitgelezen gelegenheid. Dus kom óók genieten van een heerlijke dag met uw klassieker! Inschrijven kan dus nog.
Bovendien draagt u samen met ons bij aan een goed doel. Als stichting hebben wij geen winstoogmerk, dus maken wij op 24 juni een goed doel blij. Hierin worden wij bijgestaan door Kiwanis.

Vemefa Constructa

Vemefa Constructa

Onlangs zijn wij gestart met een nieuw project. 2 bedrijven voor staalconstructies gaan samen verder. De bedrijfsnaam wordt Vemefa Constructa en wij zijn naar aanleiding van een aanbeveling en diverse offertes van collega’s uitgekozen om de website te gaan ontwerpen, te bouwen en te onderhouden.

Het project verloop voorspoedig met een tevreden klant. En daar zijn wij van Howeco trots op!

www.vemefa-constructa.nl

Share This