Leden van de Business Club Alblasserwaard

Als vereniging koos BusinessClub Alblasserwaard de afgelopen jaren voor actieve deelname aan de relatiebeurs Fenexpo in Gorinchem.

Dat doen we als club inclusief individuele leden, die er persoonlijk graag willen staan. Want niet ieder lid heeft tijd voor een beursdeelname en niet ieder lid vindt hier de doelgroep die hij of zij zoekt. Dat deelname nieuwe leden oplevert, staat echter als een paal boven water.

Tijdens de editie van 2018 (10-12 april) ontstond spontaan het idee om de 18 deelnemende leden kort te interviewen en zo een stukje bewegende reclame voor de BCA (BusinessClub Alblasserwaard) te krijgen.  Opzet geslaagd, zouden wij zeggen.

Angela Kouwenhoven-de Waardt

Angela Kouwenhoven-de Waardt

2Be-Have - Bouw aan jezelf!

Spreker, trainer, coach & auteur

Jij bouwt jouw leven, op persoonlijk en professioneel vlak.
Het fundament ben jij zelf. Werk samen met Angela mentaal, emotioneel en fysiek aan de basis van jouw succes.
Zowel in teamverband als individueel mogelijkheden om het maximale uit jezelf te halen.
Van ongezonde stress naar gezonde spanning, effectief en efficiënt.

www.2be-have.nl
06-42 52 89 41

Bert Kooring

Bert Kooring

Art & Flowers / Wijn & Meer

Als het echt goed moet zijn Sfeer makers met vakmanschap.

www.artenflowers.nl
0184-412304

Anke Bot

Anke Bot

Anke Bot Fotografie

Fotograaf, gespecialiseerd in krachtig beeld voor ondernemers.

Op basis van jarenlange ervaring in grote en kleine bedrijven ben ik gespecialiseerd in het SAMEN met ondernemers ontwikkelen van een VISIE op het meest krachtige beeld voor hun onderneming.

06-19955231
www.ankebotfotografie.nl

Jaap Brand

Jaap Brand

Architectenbureau Brand BBA

Brand BBA I BBA Architecten is een veelzijdig architectenbureau dat werkzaam is in een groot aantal sectoren door heel Nederland. We zijn actief in de woningbouw, bedrijfspanden, restauratie en verbouw. Heeft u verbouw- of nieuwbouw plannen? Bezoek dan eens onze website en laat u inspireren. Ons enthousiaste team is u graag van dienst!
U bent van harte welkom in ons prachtige historische pand aan de Dam 67 in
Alblasserdam.

www.brandbba.nl

078-6919211

Wim v.d. Breevaart

Wim v.d. Breevaart

Hoveniersbedrijf v.d. Breevaart

Hoveniersbedrijf W.J. van den Breevaart richt zich met veel enthousiasme op ontwerp, aanleg en onderhoud van zowel particuliere als bedrijfstuinen. Daarnaast leveren zij Led-verlichting voor binnen- en buitenruimte.  “Stralend in groen”.

www.vandenbreevaart.nl
06-15062382

Jack Verkamman

Jack Verkamman

Duisenburgh - Vermogensregie Verkamman

Wij kijken verder dan alleen beleggen! Beleggen is geen doel maar een middel. Een helder financieel beeld is de basis om uw doelen en dromen bereikbaar te maken. 100% Klantbelang door bank-onafhankelijk maatwerk. Zonder hogere kosten.

www.duisenburgh.nl/verkamman
0180 – 61 09 01 / 06-52 52 59 94

Harry Eskes

Harry Eskes

Elda PR communicatieregie

Zorgen over jouw zichtbaarheid en imago?
Kloppen je website, je brochure, je teksten, je acties? Of zit je muurvast?

Weet je niet goed waar te beginnen?
Kies communicatieregie! Zelfs in abonnementsvorm mogelijk.

Bij Elda PR communicatieregie geldt: Doe jij jouw werk, regisseren wij de communicatie! Inclusief alle uitvoering en projectmanagement. Ook voor alle andere zaken in communicatie.

www.eldapr.nl
06-53 92 19 23

Andries de Rover

Andries de Rover

EPC Groep

Electronic Power Control is dienstverlener in service, onderhoud, renovatie en nieuwbouw van elektrotechnische besturingsinstallaties. Wij richten ons op de markten van (natte) infrastructuur, industrie en scheepvaart.

www.epc-groep.nl
06-12 02 20 79

Olav Peters

Olav Peters

Haveka

Drukkerij Haveka staat voor persoonlijke service en hoge kwaliteit tegen zeer scherpe prijzen. Door onze digitale print technieken kunt u vanaf zeer kleine oplage gebruikmaken van onze diensten. Zo maken wij jaarlijks vele klanten blij door duidelijke afspraken, persoonlijke aandacht en snelle levertijden.

www.haveka.nl
078-691 23 23 / 06-22 80 37 68

Peter Plaisier

Peter Plaisier

Hert en de Ree

Een goed personeelsbeleid is belangrijker dan ooit. Het is lastig goede mensen te vinden en te houden. Ook verandert de regelgeving continu voor personeelszaken. Hert en de Ree versterkt jouw business door haar kennis van HR in te brengen. Ons no-nonsense HR advies is flexibel af te roepen.

www.hertenderee.nl
06-41680572

Wim van Beuzekom

Wim van Beuzekom

Hoogwerker Centrum Ned.

Maurits Visser

Maurits Visser

De Koning Advocaten

Het advocatenkantoor van De Koning Advocaten is een middelgroot full service kantoor. Wij onderscheiden ons door topkwaliteit te leveren tegen concurrerende tarieven. Onze werkwijze wordt gekarakteriseerd door goed luisteren en een heldere en proactieve benadering. Onze vele vaste en trouwe cliënten waarderen ons om onze laagdrempelige en creatieve aanpak en onze onverzettelijke werklust. Daarom behoort De Koning Advocaten met recht tot de beste advocatenkantoren van Nederland.

www.dekoningadvocaten.nl
078-63 000 00

André de Borst

André de Borst

Het Kontakt Edities

Het Kontakt Edities bv is een uitgeverij van acht wekelijks verschijnende nieuwsbladen in een totale oplage van 181.000 exemplaren. Daarnaast worden regelmatig specials uitgegeven en is de website www.hetkontakt.nl volop in ontwikkeling met dagelijkse nieuwsverversing en sinds kort ook bewegende beelden.

T 0183 583213 / M 06 51 72 80 34

Ton Bakker

Ton Bakker

KOOZ kunststof kozijnen

‘Topkwaliteit in kozijnen en zonwering’, dat is de passie waarmee KOOZ Kozijnen elke dag opnieuw particuliere en zakelijke klanten blij maakt! Uw woning of bedrijfspand staat voor een kostbare investering, waar u nog jaren plezier van wilt hebben. En wij begrijpen dat!

www.koozijn.nl
085 – 104 07 03
06 – 46 72 20 96

William van Vugt

William van Vugt

de Leeuw en van Vugt

de Leeuw & van Vugt B.V. is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van kwalitatief hoogwaardige interieurs. Wij maken wat u bedoelt.

www.dlvv-interieurs.nl
0183-500855
06-54304909

Jaco Schep

Jaco Schep

Looren Gifts

Wij verzorgen voor ondernemers en bedrijven originele, onderscheidende en praktische promotionele producten en thema- en eindejaarspakketten.

www.looren.nl
0180 554000

Erik Kraaijeveld

Erik Kraaijeveld

MKB Result

MKB Result zorgt voor online succes. We zijn gespecialiseerd in hoogstaand webdesign in combinatie met online vindbaarheid. Met slimme oplossingen worden de online doelstellingen van het MKB door ons verwezenlijkt. Wilt u een nieuwe website laten ontwikkelen of online gevonden worden? Neem dan contact op!

www.mkbresult.com
078-879 5626

Roland de Lange

Roland de Lange

MOOTIV media and more

Mootiv Media and More maakt videoproducties en TV-programma’s. U kunt er terecht voor: bedrijfsfilms, trainingsvideo’s, live-registraties, promovideo’s en animaties. De producties van Mootiv Media and More hebben afwisselende formats en zijn altijd commercieel in te zetten. Voorbeelden van de producties die wij voor u kunnen maken zijn: talkshows, documentaires, levensverhalen en vlogs.
We willen graag meedenken. Ontdekken wat iemands verhaal is en dát vertellen. Dat is de More van Mootiv Media.

www.mootiv.nl
06-24 938 566

Nijs Stam

Nijs Stam

Omnis IT

OMNIS-it zorgt ervoor dat u 24 uur per dag online kunt zijn in een veilige netwerkomgeving. Dit realiseren we o.a. door levering van Cloud-IT diensten, (Hosted) VoIP, Remote Systeembeheer, Software en hoogwaardige beveiliging.

www.omnis-it.nl
0184-750 800

Joop Polet

Joop Polet

Polet B.V.

Bij Polet geloven we dat de Nederlandse ondernemer het beste verdient. Ook op het gebied van administratie. Al meer dan 25 jaar helpen we organisaties daarom met het verkrijgen van grip op hun financiële situatie en het verzilveren van strategische kansen.

www.poletbv.nl
078-692 00 20

Matthijs van Dijk

Matthijs van Dijk

Signland

Reclame met impact & Sfeerverbeteraars

Reclameborden, gevelreclame, autobelettering, bewegwijzering en vele folies voor ramen, auto’s, bestrating, beursstands en wanden. Signland levert het u allemaal.

Vanaf ontwerp tot de levering of montage helpen wij u graag om zichtbaar te zijn.

Heeft u vragen? Wij staan graag voor u klaar.
www.signland.nl
085-48 94 756

Jaromir van Gelder

Jaromir van Gelder

Loodgietersbedrijf Simon

Wij zijn al ruim 28 jaar gespecialiseerd in installatie, service en onderhoud werkzaamheden….

www.simonbv.nl
0184-41 93 77

Hans Juch

Hans Juch

John P. de Wit Assurantiën BV

Wij zijn een onafhankelijk, middelgroot assurantiekantoor dat inmiddels 45 jaar bekend staat om haar kwalitatief hoogwaardige dienstverlening, op het gebied van verzekeringen, hypotheken, pensioenen en financieringen.

www.johnpdewit.nl
0187-491 755